Екипаж от 20 души снабдява ежедневно мега яхтата на руския милиардер

...
Екипаж от 20 души снабдява ежедневно мега яхтата на руския милиардер
Коментари Харесай

20-членен екипаж снабдява с провизии суперяхтата на Абрамович за $600 милиона

Екипаж от 20 души снабдява всекидневно мега яхтата на съветския милиардер Роман Абрамович и това ще продължи до края на войната в Украйна, написа Business Insider. Огромният и суперлуксозен кораб, който коства над половин миилард шатски $, се споделя Solaris и разполага с цялостен камион с храна, доставян всяка седмица от компания за кетъринг.

Яхтата е закотвена в курорта Бодрум и това не е инцидентно. Турция е страна, която към момента не е наложила наказания на Русия поради войната.
 Роман Абрамович е преместил целия си яхтен флот в Турция
Роман Абрамович е преместил целия си яхтен флот в тази страна

Руският олигарх не стопира с опитите да заобиколи западните наказания

Суперяхта се доставя всекидневно с какви ли не хранителни запаси на фона на войната в Украйна, заяви и американският The New York Times. 20-членен екипаж се грижат за поддръжката на големия кораб. Те идват всеки ден, с цел да зареждат яхтата с електричество, вода и хранителни запаси, както и да извозват отпадъците от борда, настояват анонимни членове а екипажа.

" Двадесет каси аспержи - какво бихте създали с толкоз доста аспержи?! ", питат анонимните представители на екипажа.

Роман Абрамович е някогашният притежател на английския футболен клуб Челси. Той беше глобен от Англия през март тази година като част от напъните на Запада да накаже Русия, президента Владимир Путин и неговите доближени съветски олигарси за нахлуването в Украйна.

Обединеното кралство замрази активите на Абрамович и му забрани да прави транзакции с английски лица и компании. Европейски Съюз също глоби съветския милиардер. Неговата яхта Solaris заобикаля плава на територията на Европейския съюз от началото на войната в Украйна.

Корабът беше закотвен в корабостроителница в Барселона за ремонт до 8 март, когато се насочи към Черна гора и по-късно към Турция. Оттогава Solaris наподобява е останала в турски води, където са дебаркирали яхти на доста други съветски олигарси.

Eclipse е друга суперяхта, още веднъж благосъстоятелност на Абрамович. Тя също се намира в турски води, засечена е край турския град Гьочек, съгласно уеб страницата за следене на кораби MarineTraffic.
 Абрамович си търси къща в Дубай
Абрамович си търси къща в Дубай

В един от най-големите изкуствено основани острови в света
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР